miercuri, 20 iunie 2007

WTF

Cand nu are omul ce face, sta si cauta ce mai zic altii despre neamul romanesc.
Uimita am ramas la pozele unui tip Frankie .

Doar 2 exemple: TIPICA DONA????

Alt site cu impresii despre Romania: Viajeros.
"Atrás también quedaron decenas de pueblos y autoestopistas de etnia gitana al mas puro estilo Kusturica que debido a represión que sufrimos por nuestros estúpidos perjuicios primermundistas, nos vamos con la sensación de habernos perdido algo."



Comentariile:

SofiaRJaca dijo: Gracias Pereira por el diario! ademas no habia visto fotos de Rumania!
sábado, 26 de mayo de 2007, a las 23.59



levitico dijo:
es tan evocador y hermoso,siempre deseo conocer este pais y sus historicas locaciones, las fotos son bellas ,por ahora me consuelan
sábado, 26 de mayo de 2007, a las 17.24


Un comentariu:

Anonim spunea...

Ca Romania, in prima faza - imediat dupa revolutie, a fost asociata drept o tara in care copii izolati mor de sida, nu mai este o enigme pentru nimeni. O tara in care cozile la portocale, banane, bomboane cubaneze si arahide erau interminabile; o tara in care ajutoarela umanitare pline cu produse expirate faceau deliciul populatiei. Tigani, furt, crima - sunt cateva alte detalii.
Sa fim seriosi, ca nu asta inseamna Romania. Si faptul ca suntem vazuti asa, este vina autoritatilor, si nu numai, care nu stiu sa promoveze imaginea tarii.
Crezi ca suntem singura tara in care traiesc tigani, singura tara in care se fura si se omoara? Nu! Doar ca in alte tari aceasta promovare a crimelor, furturilor, etc. este foarte bine "musamalizata".
Daca privim, spre exemplu, nivelul de cultura generala al americanilor, vom avea mari surprize. Daca privim spre Spania, vom observa ca in afara oraselor "turistice", mizeria este un punct asociant al acestei tari.
Si as mai zice dar ma opresc aici